CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 September 2010

2 Syawal: beraya sakan!

Hari raya ke 2 baru kami keluar beraya umah sedara -mara.


Before keluar, amek gambar family dulu. Hahaha...raya ke 2 baru sempat nak bergambar.


First stop - breakfast kat umah Mak Ngah. Kat Subang Jaya jugak. Mmg every year Mak Ngah akan buat open house on the 2nd day raya. Pepagi dah puas makan segala macam makanan!


Balik dari umah Mak Ngah, ramai-ramai konvoi ke Puncak Perdana plak. Beraya umah adik-beradik arwah nenek.

Lepas tu ke Bukit Jelutong. Kat sini kami beraya kat 2 buah rumah.

ziqri with his funny face

Balik dari Bukit Jelutong, beraya kat Shah Alam plak. Umah Mak Uda. Dekat nak maghrib baru balik umah. Raya ke 2 ni mmg sakan beraya! Dari pagi sampai ke mlm!

Puas makan segala mcm makanan sampai diorang ni cirit-birit the next daynya. Naseb baik aku tak kena!

2 comments:

KSWSK said...

raya mmg musim org sakit cirit birit...sbb terlebih mkn yg bercampur2

zahira said...

kswsk - tu la psl. dlm 1 hari mcm2 nak dimasukkan dlm perot. mau la tak terkejut perut tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails