CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 May 2011

Cyberview Lodge Resort - the room

Sambung cite Cyberview Lodge Resort. Jom tgk bilik pulak. Our room number is 174! Mmg puas ati dok sini. Bilik sgt luas! Nak sumbat 10 org pon muat!



Ziqri masuk bilik jer terus landing atas katil & pegang remote! Padahalnya remote yg dia pegang tu remote aircond! Hahahaha...Dia igt tu remote TV. Mmg awal-awal dah sorok remote tuh.


2 queen bed! Tak yah nak bersempit-sempit tido 3 org! Hehehehe...


Siap ada komputer lagi. Aktiviti menyawang boleh diteruskan. Tak payah nak bawak lappy sendiri ;).



Swimming towel dah siap2 diorang provide. Nak pi swimming pool tak payah mintak. Bawak jer towel nih.



LCD tv! Syok!


Toiletries cam berus gigi & ubat gigi pon provided!



Bathroom sgt besar! Mmg best!


Sib baek la benda alah kat atas ni tak leh amek. Kalo tak aku dah bawak balik buat souvenir for myself ;).


Balconynya pon sgt luas. Oh...pendek kata mmg best lah bilik kat sini.


Bukak jer pintu bilik dah nmpk air pancut nih...


Mmg best lah dok sini. Worth it with the money spent! Kami semua pon enjoy & puas hati! Kalo korang tak percaya sila la pegi sendiri ;).

4 comments:

Makbed said...

waahhh! suka nya tgk kotak toilettries tu. Berapa satu malam ni?

Yan said...

berapa semalam ni. rasa2 nya muat utk kami anak beranak..

zahira said...

Makbed - a'a...kotak toilettries dia cantikkan? masa kitorang pegi tu ada promo...1 mlm RM280 jer...

Yan - 1 mlm RM280 excl tax. time pegi ni mmg harga promo. kira murah lah dpt...

mama3A's said...

salam perkenalan..

bestnya dh gi bersantai kat cyberview lodge.. dh lama plan tp lum kesampaian... murahnya dpt 280..

pas tgk pic kt blog nie makin tk sabar nk gi.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails