CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 August 2010

Going to Langkawi

Last 2 weeks aku ke Langkawi. 1 hari je. Ada keje kat sana. Kat sana, kitorang stay kat Grand Continental. Memandangkan sampai sana pon dah malam...so, kitorang just pegi dinner kat warung depan hotel tu. Dinner pon dah kol 11 lebih.


Order nasi orang Thai & telur mata. Sedap jugak. Harga pon murah. Tapi duduk area Kuah tak best la. Sunyi sepi. If duduk area Pantai Chenang baru best skit. Happening ;-).


Pemandangan waktu malam from my hotel window.


Pemandangan sama di waktu pagi. Tak ada yg menarik. Sebelah kiri bangunan tu ada laut. Pagi, kitorang keluar ke tempat meeting di Pasir Hitam Beach. Abes meeting kol 12 pm kami balik ke hotel.


Sebelum balik, kami dapat souvenir ni. Hahaha...tak sia-sia gi meeting sampai Langkawi ;-).

3 comments:

MOMMY NADIA said...

k.long mkn kat deret kedai dpn g.cont tu ek??
kitorang kalau g suka lah sgt makan kat gerai tu..
makan bnyk bayar murah..
walaupun duk kt p.cenang, rajin menyinggah mkn kat ctu ;)

dah lama tak g langkawi..

Anonymous said...

eh boleh komen ye..hehhehe sori mek..me buta IT..dulu rasa tak leh komen ..

wah best la meeting sampai langkawi..
ibm ni..ampes if meeting or training kat tempat lain (negara lain or negeri lain)jgn harap leh jln2 dia guna diri kita sepenuhnye..pgi mlm la. my fren gi china balik meeting..tido jek..hehhe meeting/training pg sampai mlm ..nak jln2 kedai tutup .

takpe ambik cuti jln2 puas2 hehhehe
uhh rindu lak kat langkawi..plan gi mei thn depan..lama lagi tuee
-ema-

zahira said...

nadia - a'a...kedai makan yg seberang jln tu. mmg murah amat! makan pon sedap jugak.

k long pon baru 2 kali g Langkawi ;-).

ema - mek...ni meeting "tergempar"...tu yg sampai ke Langkawi if not jgn harap la! tapi bagus jugak, leh cuci2 mata, hehehe...

u nak gi langkawi lagi? bestnya...me tatau la bila plak nak g nih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails