CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 August 2010

Weekend yang jimat...

Memandangkan Mr Hubby dah almost 3 weeks keje mlm & will continue sampai raya (sbb his buddy mc accident)...makanya, dah 3 weeks jugak la kitorang tak kuar jln2 weekend sbb ayah tido. Mmg la rasa cam boring skit dok umah tak ke mana-mana tp yg bagusnya...duit tak abes ;-P. Kang kalo kuar, paling koman abes gak la seratus. Tu pon kalo tak beli apa-apa. Kalo beli barang? Lagi byk abes. Good for me also. Yang tak boleh tgk benda yg ada tanda "SALE". Nak-nak sekarang tgh byk sale sana sini!

Bila dah tak ke mana-mana tu kan...apa lagi...melayan si kecik ni la...Jom layan tgk gambar dia...


Selalu asik main dalam umah jer...kali ni bawak dia main kat luar plak...Tapi bila dah bagi can main kat luar tu, takde lak dia nak tolak keta dia tuh. Statik jer kat situ. Apa...la Ziqri ni.


So...how's your weekend??? Selamat berhujung minggu, uollss!!!

2 comments:

Melor said...

salam tuan blog
hujung minggu melor pun boring. masih berpantang tak dpt la gi mana2. pasar ramadan pun terlepas gak
Tapi betul kata wak kita boleh jimat.
cute la ziqri tu

zahira said...

melor - wslm...congrats! dapat baby baru. seronok la raya thn ni yea ngan baby lg.

tu la, kalo nak jimat tak yah gi mana-man, hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails