CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 August 2010

I am Enfamama Club Member!


Yeay...Hari ni aku dapat surat from Enfamama Club. Yes...me join Enfamama Club memandangkan Ziqri skrg minum Enfagrow kan...Rugi la beli susu banyak2 tak join club ni. At least dpt la redeem mainan utk Ziqri, FREE.

Selain dari welcome note, aku jugak dapat 100 points! Dapat Enfamama FM & jugak car sticker. Jugak ada catalogue & redemption form. Kalo ikutkan, aku dah boleh redeem flash card for Ziqri. Yippie...

Wyeth scoop utk redemption pon ada lagi. Boleh la anta to Wyeth. Dapat la redeem tupperware 1. Seronoknya.........

2 comments:

MOMMY NADIA said...

bestnye..enfagrow boleh redeem hadih jgak ek??
skrang redeem huggies je lah..
tgh tgu mainan tk smp lagik..
tk sia2 kumpul point boleh dpt tunnel huggies tu..skali redeem 3 ..huhuhu bestbest!!

zahira said...

nadia - a'a...enfagrow pon ada redemption jugak. mmg before tukar susu ziqri to enfagrow k long check dulu website dia. tgk produk dia & tgk ada redemption ;-). best skit leh redeem ni. ooo...huggies pon leh redeem gak? bestnya if drypers pon ada redemption ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails