CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 July 2009

about me...

This weekend hubby ada kursus kat PICC, Putrajaya. Dari pagi sampai 7 pm.

Dan mcm biasa lar, weekend I'll be at my in-laws house. Rumah aku tu dah jadi cam hotel lak. Balik sana utk tido jer...:-). Rumah dah berkecah mcm apa jer...Dah tak kuasa aku nak kemas. Lagipon takde masa nak kemas. Sapa tau kat mana aku boleh upah org kemas umah sila lar bgtau aku yea...

Aku baru berangan nak ajak hubby jln2...Sudah lama tak pegi jln2...:-(. Aku ni dah gatal kaki nak gi jln2 shopping complex. Skrg kan tgh SALE (^_^). Ini kang ada jugak yg shopping online nih, hehehe...

2 comments:

faerni said...

ko jumpa indon pompuan tepi jalan kat umah ko,ko tanya je...
normally it works! diorang willing to kemas rumah...........

Segenit Puteri Bunian said...

bestnya IL dok dekat. Anytime nak keluar sopping² ke, dating ke, boleh je tinggal kat diorg. mcm kitorg nih time balik kg je la merasa nak keluar dating...tp kat kg ada apa sgt tpt menariknye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails