CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 July 2009

Misi belum selesai



Lihatlah keadaan umah ku yg bersepah itu...Masuk arini dah 5 hari aku ulang-alik from my MIL house ke umah aku utk berkemas. Ini baru aku tinggalkan umah sebulan. Mcm tongkang pecah jadiknya! Aku baru abis kemas master bedroom. Byk lagi yg belum dikemas. Misi arini nak kemaskan living hall. Sib baik umah sekangkang kera. Kalo umah besar2...Mau aku upah orang bersihkan umah.

Umah yg sekangkang kera mcm ni pon dah tak larat pastu berangan pulak nak beli umah besar2 yea. Rasanya...kalo aku teringin nak beli umah besar, selain budget nak bayar monthly installment, budget utk upah maid or upah cleaner harus diambil kira jugak!

I told my hubby, kalo mcm gini ler gaya umah masa aku takde...rasanya cukupla ngan Ziqri sorang! Tak larat beb!

3 comments:

Yours truly said...

hehe don't give up...
ajakla your hubby sama2 tlg mengemas..biasala org lelaki, bila tak der bini mcm tak keruan jadinya :P

zahira said...

ayeen - mcm mana nak ajak dia...dia keje, mlm baru balik. weekend sabtu pon keje...kadang2 ahad pon keje...terpaksa lar pasrah buat mana yg larat jer, huhuhu...

Segenit Puteri Bunian said...

wahaha...slow² maaaa...nanti siap la. Umah memang kalu jatuh kat tgn org laki nih memang mcm menjelma menjadi reban!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails