CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 August 2009

My weekend

Weekend yg sgt memboringkan. Tak ke mana2 pon.

Ari sabtu...Hati meronta2 nak ke SOGO :-). Tapi memandangkan takde geng nak pegi...Aku batalkan saja niat dihati. Nasib baik jugak ler aku tak pegi...Kalo tak, mau aku terperangkap dlm demonstrasi ISA tu. Huh...diorg ni kalo nak berdemonstrasi pon pegi ler buat kat tempat yg tak mengganggu org awam. Menyusahkan org betol!

Ooo...adik aku pulak plan nak dtg umah MIL nak tgk Ziqri on Sat. Dia bgtau kalo dia dtg dia sms. Aku dok tunggu dia...dia tak sms so aku ingatkan dia tak jadi dtg. Mlm, kuar ngan hubby pegi beli susu & basuh botol Ziqri. Lepas tu we all pegi mkn kat A&W. Keluarnya cuma 2 jam jer tapi aku rasa mcm berjam2, hehehe...Maklum lar, Ziqri tinggal kat umah tu yg rasa mcm nak balik cepat jer...

On Sun...pepagi mak aku dah tepon bgtau adik aku accident masa otw nak dtg umah aku. Accident kat Jln Pekeliling...Rosak teruk jugak keta kancil tuh...Nasib baik dia tak apa2...Yg dianya idak pulak nak tepon aku bgtau...

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

hilal eksiden ke? cane hepen?

Mrs. Asida said...

Nasib baik tak ada apa2. Jalan yang selalu banyak kete. Susah sikit kita nak gerak.
demost.. tu memang menyebabkan jem dari tengah malam lagi. Aduhai memang sesak jalan betul dibuatnya. Mentua dan family kita pun tak jadi datang, kita takut dia terkandas dlm jamm je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails