CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 May 2009

Confirmed!

Last Sun kitorang pegi Klinik Pakar Wanita Chia & Loo dekat Puchong. Tujuan utamanya nak pegi buat 3D scan. Clinic ni was recommended by my hubby's colleague. Harga dia pon murah. About RM100 jer. Masa aku pegi tanya dekat clinic kat QHC Subang Jaya, 3D scan RM170 & diorg tak buat on Sun. So, we proceed to Puchong lar.

Smpi sana, aku org yg ke 34. Ramai juga org kat clinic tuh. Bila dah smpi turn aku, doc amik BP & BP aku ok. Bila doc rfr aku punya "buku merah" dia terkejut tgk BP aku sumanya tulis ngan color merah. Dia tanya kenapa BP aku tinggi? Aku jawab...biasa lar...pegi clinic gomen. Tunggu 3 jam baru smpi turn. Mana lar BP aku tak tinggi! Terus dia senyum jer...

Ok, lepas dah amik BP, terus lar pegi scan baby. Terus2 aku tanya doc tu baby aku boy ke girl. And, jawapan doc tu......



It's a BOY!



Terus aku gelak giler. All this while aku ingat baby girl ^_^. Sib baik aku tak beli baju color PINK!

So, terjawab sudah teka-teki aku :-P. Sori, 3D photo will not be uploaded here. My hubby not allowed. That photo hanyalah utk tatapan we all shj :-).

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

Yay!!!!Welcome to Aus & Adam's Club!!!!!

Waah..Ingatkan Angelina Jolie dgn Erra Fazira jer xnak reveal gambar anak... ;p

Nama dah ready ke..

faerni said...

Wahaha! Now wait and see! To have a baby boy is really tense!

zahira said...

Teh: Tak larat lar Wa nak layan cucu-cucu lelaki dia nanti :-). Nama mmg dah ready pon, hehehe...

Faerni: Mmmm...time jaga zeli dulu pon dah tau camana tensi nya jaga budak laki nih!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails