CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 May 2009

Settled



Lega...Brg2 baby dah complete beli. Hubby dah antar pon kat umah PIL tadi. Tomorrow will be going there. N, aku akan stay sana sampai bersalin.

Barang aku jer yg tak setel lagi. Still thinking produk apa nak beli utk pantang nanti.

Part yg paling malas...pasni nak kena kemas baju pulak!

4 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

mcm sket je baju baby..beli brp psg? hoho..kot dia jeluok2, nak kena salin byk kali sehari..

zahira said...

teh : sikit ke? kat bawah2 tu suma baju...tak ingat lar pulak bape pasang. rasanya cukup lar for the time being sbb baju tu akan ditambah lagi from time to time. beli byk2 pon rugi sbb baby cpt besar. Suma baju yg beli tu sumanya size new born :D. Lgpon kalo tak cukup boleh pinjam baju Adam or Aus, hehehe...

faerni said...

Baju new born is not recommended. Aus cuma ada 2 pasang baju new born and cannot be fully utilised. Tak sampai sebulan dah ketat metat.

zahira said...

erni: tu pasal lar aku beli sikit jer...Lepas baby lahir baru nak beli baju besar skit...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails