CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 November 2009

Cross stich

Selain dari menjahit manik...1 of my hobby is >>> buat benda ni...
*
*
*
*
*
*



Dulu time2 study kat U suka jer buat benda nih. Boring2 study, buat benda nih. Kalo time cuti sem pon, takde keje nak buat, buat benda ni. Cross stich yg ada kat umah mak aku tu, sumanya hasil keje tgn aku, hehehe...Tak lar byk pon...Ada 3 jer ;-P.

Cross stich yg kat atas tu dah siap lama dah. Time study kat U lg tp sampai lar ni tak frame kan lg :-). Tunggu dah beli umah baru aku nak framekan, hahaha...

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

me malas betul nak bilang petak dia...haha...

sparklemaneh said...

amat santeq!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails