CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 November 2009

Officially move in

Salam semua :-). Aku "bersiaran" di tmpt baru, hehehe...Dah 4 ari dok sini. So far so good. Org tak ramai lg! Masih byk lg brg yg perlu dikemas. Hopefully dpt bereskan by this weekend. Pening dah aku tgk umah berserabut dgn kotak sana sini!

Air kat sini sgt lar sejuknya. Nak mandi pagi2 berchinta betol! Mana taknya...dah setahun lebih memanjakan diri ngan mandi air water heater! Nak psg water heater rasa mcm tak berbaloi pulak sbb we all planning tak nak stay sini lama.

Byk pulak benda yg nak kena beli sbb kat sini takde kitchen cabinet :-(. Dapur udah ler "cute". Pening aku dok pikir nak arrange brg mcm mana. Sigh...

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

gambar?

zahira said...

nanti dah kemas baru leh tempek, heheeh

sparklemaneh said...

ala...buh la gambar..umah bsepah pun xpe..adatla org pindah umah...
buh sekali gmbr dapur yg 'cute' tu ye..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails