CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 February 2009

Laptop ilang :-(

Not mine. My hubby punya. Dah ler laptop company!

Camno boleh ilang? On Sun dia keje kat Proton. Pastu time lunch, dia & his frens pegi kenduri kawen kat Shah Alam. Memandangkan dia nak gi makan sekejap jer, dia tinggalkan his laptop dlm bonet keta kawannya. Dia rasa selamat tinggalkan laptop dlm keta sbb katanya kawasan tu kawasan kg. Small kg.

Sekali balik makan...Tgk laptop da kena curik!

Btw, cuti 3 hari I'm not going anywhere. My hubby keje da...

2 comments:

Reen said...

alahai siannye..
tinggal laptop dlm kereta is a No-No tak kesahla dah shutdown or tak sbb pencuri nih ada satu device bleh detact laptop dlm kete..siannye pastu kena ganti ker?

zahira said...

Reen - dah byk kali ckp ngan dia jgn simpan dlm tu w/pon kejap...Kalo ikutkan mmg kena ganti tapi tak tau lar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails