CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 February 2009

Cuti-cuti Malaysia



Smlm during our dinner sambil makan tom yam, we had these conversation:

Me: Tadi I tgk AA gi Langkawi for 3, RM292...
Hubby: 3? Nape 3 org?
Me: Ye lah...utk kita 3 org lar...(plus my baby lar)
Hubby: Oooo...(baru dia paham). Bila nak pegi?
Me: Bulan 10. Ok tak?
Hubby: I takleh nak janji takut ada project...
Me: Ala, project u tu lmbt lar...U pon tak tau ada project ke tak. I booked tiket eh?
Hubby: I ikut jer...tapi bukan u dlm pantang ke time tuh?
Me: Dlm pantang ke apanya...I dah abis pantang dah lama lar time tu...
Hubby: Nak bawak baby ke? I rasa cam tak sesuai lak nak bawak baby...Time tu dia dah bape bulan?
Me: Abt 4 months...Abis tu nak bawak ke tak? (dlm hati aku tak dpt ler nak bayangkan camana perasaan aku nak tinggalkan baby)
Hubby: I rasa baik tak payah. Kita nak gi bape hari?
Me: 4D3N...
Hubby: Mmmm...cam lama lak nak tinggalkan baby...(pulak...)
Me: Abis tu nak bawak ke tak?
Hubby: Tak payah lar...biar dia besar skit baru bawak dia jln2...

As a result...

Pagi tadi aku dah booked tiket gi Langkawi. Yahoo!!!!!

1 comment:

chendhawan said...

sonot la tu!! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails