CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 February 2009

Karipap Pusing

Last Fri, aku dgn RAJINnya membuat karipap pusing :-). Weekend yg sebelumnya pon aku dah buat dah...Minggu sblmnya aku bagi kat MIL. Dia memuji2 karipap pusing aku yg sedap tuh, hehehe...That's y lar minggu lepas ngan gigihnya aku buat lg. Ingatkan nak bagi skit kat dia tapi...Dah nak abis aku sendiri yg pulun makan karipap pusing, hahaha...

Ini lah hasilnya...






Suma sekali 30 biji aku buat. Mcm nak tercabut juga lar pinggang aku nak menyiapkan karipap pusing yg sebanyak tu...Tapi puas ati sbb hasil tangan aku sendiri!

2 comments:

mimi's mayonnaise said...

Nampak sedap tuh karipap pusing..

Segenit Puteri Bunian said...

kak long, nak resipi inti dia.. resipi semua sekali larr senang..hihi ..arini posa, bole buat bukak posa ptg karang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails