CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 August 2008

I found you!


Aku dok belek2 Friendster cari budak2 UUM. Tgk lar sapa yg aku jumpa. 1 of my bestfriend! Tak sangka...Mmg dah lama betul tak contact. She is now in Sabah. Mengajar kat sana. Her hubby pon cikgu kat sana. Last dia sms aku bulan May this yr. Bgtau yg dia dah dpt baby boy. Anak pertama tuh.

Tak sangka dpt tgk gmbr kawen dia. Masa dia engaged, I was staying in Singapore. So tak dpt lar nak attend. Bila dia kawen pon aku tak dpt attend sbb my sis pon kawen hari yg sama ngan dia. Masa aku kawen lak dia pon tak dpt dtg sbb baru lepas bersalin. Hehehe...mmg takde jodoh nak jumpa. Last aku jumpa dia pon b4 dia kawen. Dah lama tu..It was abt 4 yrs mcm tu...

Bila tengok gmbr dia teringat kisah2 suka duka kat UUM. Heheheh...We used to share a lot of stories. Mcm2 lar...Pegi mana2 selalu berdua. Smpi org ingat aku ngan dia kembar. Even her mother pon ckp mcm tu. Dia kata muka kitorg sama. Sama ker?

Ntah bila lar boleh jumpa. Ina, Miss You lar...

1 comment:

<< jeff >> said...

>> selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga...
>> semoga kehadiran Ramadan ini akan semakin mendekatkan kita kepadaNya...
>> insyaAllah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails