CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 August 2008

My Wishlist

#1 - Dah lama giler aku tak tukar hp...in other words beli hp baru lar. Rasanya semenjak aku beli kereta...it was 3 yrs back! Isshh...isshh...lama sungguh kan? Sekarang nih aku mmg berkenan betul kat hp ni >>>> sony ericsson C905. Mmg mcm best. Sbbnya? It's 8.1 megapix! Price? Not sure sbb hp ni tak keluar lagi. Tapi aku tgk Sony Ericsson C902 with 5 megapix pon dah harga RM1488...Kalo hp C905 tu mesti lar lagi mahal...Ikut hati mmg nak beli tapi with that price aku dah boleh travel! Tunggu bonus lar tahun depan or ask him to buy for me, hehehe...

#2 - Going to KK. AA is giving free tix now. Mmg sgt teruja! Aku mmg teringin betul nak ke KK. Smlm try check AA tix for 2 to KK on Apr 09 baru RM314. Murah tuh! Lagi teruja nak berjalan bila ada org tuh dah beli tix to KK, JB & Bandung for next yr! My hubby dah agree abt going to KK next yr tp if i purchased the tix now, it's abt 8 months kena tunggu. 8 months...mcm2 boleh jadi. Tapi my concern is, if I'm pregnant by that time dah tak boleh naik flite dah...Rugi jer beli. Takpe lar, aku tunggu next yr lar. Normally Feb, AA ada buat promo lg. But not sure if can get 0 sen tix!

#3 - Looking for a sofa. Sempena nak raya ni kan...nak ler pegi carik sofa for my house. Kesian org dtg kena dok bersila, hehehe...Ala, carik yg murah2 jer...Hopefully byk SALE lar sempena nak raya nih. Actually tak pegi survey pon lagi. Aku baru jer berangan, hahaha...

5 comments:

Anonymous said...

beli jgn x beli...aku dh tukor hp gaks...tp sony ericson w380i jer laa...huhhuhu..kalo aku keje kt Skad aku rase aku x de la nk mkn yg bet2 ajer...then hp pn x tukar..huhuhu
Alhamdulillah...rezeki :)- sinchan

Anonymous said...

beli jgn x beli...aku dh tukor hp gaks...tp sony ericson w380i jer laa...huhhuhu..kalo aku keje kt Skad aku rase aku x de la nk mkn yg bet2 ajer...then hp pn x tukar..huhuhu
Alhamdulillah...rezeki :)- sinchan

Intan said...

aku tak beli SE.. tp aku jumpa..hehehehehe aku ada 2 tepon SE>... huahahahahahah akak?.. aku ke yg beli tiket pi BAndung tu.??.. heheheh ye la.. aku le tu... kui kui... beli je tiket tu.. kalu hang pregnant.. kasi kakku.. aku byr half... hang kasi diskaun 50% ok??

fidah said...

aku pun nak tukar sofa gak.. tapi sumenya beriban2..smpi 5k pun ada..ada ker yg 1k jer ah..?

zahira said...

fidah...ko nak beli sofa apa sampai riban2? Cavenzi ada yg murah, hehehe...Aku tgk sofa kat Ikea 2 seater baru RM549...tp tu pon aku rasa mahal, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails