CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 December 2011

Jom Steambot!

Anyone here like to eat steamboat? Ohhh...this is Mr Hubby's favourite. Actually anything which is not spicy is his favourite! Rasanya last time we all makan steamboat is kat Flaming Sunway.

This time try yang kat Shah Alam plak.


Address tmpt ni:


No.36, Jalan Pelabur A,
23/A Sek.23, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu perniagaan: 2 petang - 12 mlm


Kitorang sampai petang...mmg tak ramai org lagi time ni. Agaknya dekat time nak Maghrib kot. Tp don't worry, kat sini ada di sediakan surau. So, boleh solat kat situ.


Sesi memilih makanan....Mcm-mcm ada...pilih saje! Antara yang ada...




Satay pun ada...bbq pun ada...if nak, pilih jer & suruh staff diorg bakar or bbq! Make sure korang dtg ngan perut yg kosong! Baru la puas ati makan!


Sup ada 2 choices: sup biasa or tomyam. Yg tomyam tu harus la aku yg pilih kan? Sbb Mr Hubby tak suka yg pedas! Lepas tu boleh pilih nak makan ngan mee or bihun ... or nasi. Nasi goreng mee goreng pun ada.


Fuhhh...licin! Mmg kenyang makan! Harga? Tgk la kat bawah ni ;)


Ok, before balik kita makan ice-cream dulu! Tapikan...ice-cream dia tak byk choice mcm kat Flaming. And kat sini takde chocolate fountain mcm kat Flaming! And takde ABC mcm kat Flaming jugak!


Tapi kat sini ada satay & bbq which is takde kat Flaming. So, the choice is yours ;). Harga pun lebih kurang jer ngan Flaming. Dan yg pasti, kat sini senang nak parking compare to Flaming Sunwany!

3 comments:

KSWSK said...

kena btul2 lapaq br sesuai mkn steamboat ni..lau idak xbebaloi sgt kan..

Alieza Dayasari said...

rasanya wajarlah saya dtg ke sini.....
best best... lagipun saya suka pergi jalan2 makan2 ni....

singgah2 usha entri usha iklan..
sama2 tambah tabung.

zahira said...

Wa - betul tu. Kalo nak makan steamboat kena kosongkan perut. kalo x rugi! :)

Alieza - thx for dropping by. mmg wajar dtg tmpt ni. tak rugi ;).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails