CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 December 2011

Hilang!

Arrrggghhhh.....tensionnya! Mana la plak gambar2 Langkawi aku ni? Bila buka pendrive tinggal gambar ni jer!


Adoiiii....mana nak carik ni! Grrrr.....Dekat desktop tak tgk lagi...Hopefully ada la. If not, ada jugak yg kena pegi Langkawi lagik skali nih!

Time pegi Langkawi ni, kitorang pegi berdua jer...Kiki tinggal. Time tu Kiki is about 5 months. Kiranya first time berjalan without Kiki!

Mmmm...mmg kena plan pegi Langkawi lagi nih...with Kiki! *Thn bila tak tau la...

Asik nak berjalan jer keje nya...duit ada ke tak? Hehehehe....Tapi berjalan tu penting tau:

MEREKA YANG SERING BERCUTI MEMPUNYAI KUALITI KESIHATAN YANG MEMBANGGAKAN BERBANDING MEREKA YANG TIDAK SUKA PERGI KE MANA-MANA.

4 comments:

Blog Diva said...

haha ayat last tak tahan tu.... ;p

Nini D.. said...

aku baru balik bercuti kak..jenuh basuh kain!

KSWSK said...

tu mcm tanda2 mmg kena g langkawi tu..kang bwk la kiki junior..

zahira said...

Teh - hahahaha...itu bagi org yg gelenya nak berjalan. Pantang duk umah...rasa resah gelisah jer! nntikan kedatangan kami ujung minggu ni ;)

Emy - bercuti mmg best tapi time nak membasuh & unpack brg tu yg malas!

Wa - tu la psl...next time pegi bawak Kiki & Kiki jr skali ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails