CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 October 2011

Setahun sudah...

+view from my apartment+

4 Oct - genap setahun kitorang duduk di rumah sendiri. Wah...pejam celik pejam celik dah setahun rupanya kitorang jadik warga Shah Alam :).

Kalo dulu before duduk sini, mmg area Shah Alam la yg aku paling tak suka nak pegi. Bukan apa, byk sgt roundabout. And aku selalu sesat if masuk Shah Alam. Tu yg tak suka dtg Shah Alam tu.

Tapi since duduk sini, I start to "heart" Shah Alam! Yes...very convenience place for us. Dan of course yg paling best sbb duduk umah sendiri kan? Our house pon dah almost complete. Tinggal nak touch up jer bagi cantik skit. Tgk la, kalo ada rezeki lebih boleh la cantik kan lagi umah ni. Tu pon takde la byk sgt nak buat sbb umah pun kecik jer ;).

Apa-apa pun, Happy 1 year old to our house! :).

4 comments:

Nini D.. said...

setahun dah kan...aku aje yg blom ada rumah sendiri lagik :(

zahira said...

Emy - ko nak beli umah besar...lama la skit kena kumpul duit, hehehehe...

KSWSK said...

doakan wa plak erk...bl umah sendiri

zahira said...

Wa - insyaallah...kumpul duit form now :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails