CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 January 2011

A Good Start...

Alhamdulillah...rezeki tahun baru...I won again!...This time i get these...

estee lauder

I won an Estee Lauder product worth RM500! Sukanyaaaa....I save another RM500, hehehe...This is my 2nd time winning for Estee Lauder product. I won the product before, also worth RM500.

Hopefully this year, aku akan menang banyak lagi hadiah so that I can save more money.

Yes...azam aku for this year >>> berjimat cermat. Kalo boleh nak spend dgn lebih berhemah la.

Dah 2 weeks melangkah ke tahun 2011...cepatnya masa berlalu. Syukur alhamdulillah...Masih diberi kesempatan untuk melangkah ke tahun baru.
Looking back...2010...banyak kenangan pahit manis masam masin tawar. Biasalah...it's life. Takkan la sepanjang tahun tu hidup kite elok jer...sure ada cabarannya kan? Lain orang lain cabarannya...

Antara yg manis untuk dikenang for 2010:

view from my balcony

Finally...we have our own house. Nmpknya plan to buy the house last year berjalan lancar. So, 1 of our plan dah tercapai utk thn lepas ;-).

Plan for this year...utk "make up" umah bagi cantik skit la...Seb baek umah kecik jer...so, takde la byk sgt benda yg nak kena buat. Yang penting...within our budget! Idok le renovate secara besar-besaran...cuma tambah apa yg perlu saja.

us @ Ho Chi Minh, Vietnam

Vacation to Saigon went smoothly. Mmg rasa best sgt sebab kali ni cuti bawak Ziqri skali. And, first time jugak vacation together with my sister's family. Bukan senang nak vacation sama2. Susah nak plan cuti sekali.

Cuti-cuti for this year? So far...yang dah confirm is KK. Rasa sgt excited! Almaklum la...tak penah pegi, hehehe...
And hopefully this year dpt jalan byk tempat lagi...Macam org cakap...byk berjalan, luas pemandangan, tak gitu?

Antara yg sangat pahit untuk dikenang tahun 2010:

Of course lah losing the love one. Mmmm...mmg tak sangka, arwah bersama kami cuma sampai 14 September 2010 saja. *semoga rohnya berada dikalangan orang2 yg beriman.

My hope for 2011:

# Semoga dikurniakan kesihatan yg baik.
# Semoga apa yg dirancang berjalan lancar (byk sgt plan dlm kepala ni...takut tak terbuat jer).
# Semoga dimurahkan rezeki.
#Semoga dipereratkan lagi hubungan kami sekeluarga.

Semoga Allah mempermudahkan segala-galanya...Amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails