CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 January 2011

20 Months!

@ Alam Medic Clinic

Oh...my baby is 20 months old today. Another 4 months he turns 2 years old! Oh...cepatnya masa berlalu!

Makin besar makin nakal! Dah pandai cakap skit-skit. But still tak pandai sebut IBU lagi!
@ Pizza Hut Subang 2

Walaupon dah 20 months but still tak nak makan. Asik susu, susu, susu! If dia makan pon certain2 things saje. Biskut. Itu pon not all biscuit dia makan. His feveret is Tiger biscuit. Sgt suka makan keropok! Nasi? Dia makan la skit...itu pon nasik & sup...letak benda lain dia tak makan!

Kadang2 risau jugak...sebab dia tak berapa nak makan. Tgk anak org lain age dia dah makan serba-serbi!

Whatever it is...asal sihat sudah.

Happy 20th birthday baby. Ibu & ayah love u so much! Muahhhhhhh.

Nota kaki: Second baby? Mmmmm...Kalo ada rezeki, adalah...Kami tak mau merancang.

6 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

Happy 20th months ziqri :):)

Nini D.. said...

Ziqri!!..rajin2 makan nasi...ang bg Ziqri mkn vitamin apa kak??

Afif hari2 mkn nasi...badan pejal cam kampit beras!

kak..jom join contest http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/01/contest-cute-specky-wow.html

zahira said...

Mieja - tq auntie ;-)

Emy - aku takde bagi dia makan vitamin. nak bagi makan ubat pon sikit punya payah! tp vitamin apa nak bagi ek?

dah dia takmo makan nasi...aku pon dah tatau nak wat cemana.

Nini D.. said...

aku bg Afif makan pharmaton rasa orange...ok.
memang nmpak selera makan dia bertambah

K-Addicts said...

budak rambut kembang!!!!cik teh rindu sama kamu!!!!

zahira said...

Cik Teh - nanti Rabu ni Ziqri balik kg...Boleh melepaskan rindu sepuas2nya, hikss...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails