CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 December 2010

Maal Hijrah 1432

Cuti Maal Hijrah...where did you go? Me? Bercadangnya nak pegi KLIMS...tapi ayahnya demam plak. So, duduk jer la kat umah seharian!


On that day...ini budak, 6.00 am sudah bangun ok! Bangun2 jer terus ajak dok luar suh pasang TV! Mmg minat TV sungguh la heh. Ikut sape ni Ziqri? Kalo pegi umah org pon if TV tak pasang dia tunjuk suh pasang TV, hahahaha...It happened at my sis MIL's house! Kalo pepagi anta dia pegi umah Opah...masuk2 umah jer dah tunjuk TV. Selagi TV tak bukak jgn harap la boleh buat keje lain!

Seharian duduk umah mmg rasa mandom jer. Pagi tu buat nasi lemak sambal sotong for breakfast. Duk ulang la makan 2, 3 kali sampai abes. Selagi tak abes tak masak lain. Aku la yg dok ulang makan 2, 3 kali nya...Ayah demam, makan pon tak lalu. Berselimut tido. My bro plak keluar pegi carik enjin kereta.

Abes nasi lemak, aku buat puding roti. Makan ngan ice-cream. Nyum...nyum...

Abes 1 hari cuti Maal Hijrah yg sempoi.

3 comments:

Nini D.. said...

aku kalo mkn nasi lemak pagi2..mmg xleh buat keje..kompem mcm makan dadah!..lalok jer..hahaha

K-Addicts said...

kaklong, mintak respi puding roti ;p tq!

zahira said...

Emy - kalo ikutkan mmg la lalok...tapi tahan jer la. kang kalo aku lalok, sape plak nak tengokkan ziqri...ayahnya tak sehat...aku terpaksa la tahan mata beb!

Teh - resepi refer next entry ;-). Selamat buat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails