CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 December 2010

Groceries shopping @ Mydin

Last Saturday, kitorang try grocery shooping @ Mydin USJ plak. Walaupon dekat sajo ngan umah MIL, tak penah la pulak nak shopping kat sini. Dah selalu katanya ramai org, tak kuasa lak aku.

Tapi aritu memandangkan kitorang nak shopping mlm, so try la pegi. Maybe tak ramai org...Skali pegi mmg betol. Parking pon senang. Lagipon dah selalu MIL shopping barang2 kat sini katanya murah. So try la.

Before tu nak makan dulu. Skali pusing2 carik tmpt makan...KFC jer la yg kira cam hebat kat sini...Sudahnya. makan KFC jer lah!


Lepas makan...masuk Mydin. Barang kat sini mmg la murah...tapiiii....byk barang yg dah abes! Nak pi beli Huggies...Huggies pon abes. Yg ada peket kecik jer. Dah tu bukan semua jenis Huggies ada!

Nak beli minyak Seri Murni pon abes. Yg ada yg 10 kg ngan 1 kg! Sudahnya...beli la minyak masak cap lain.

Kalo barang murah pon tapi kalo itu takde, ini takde cam tak best la pulak nak shopping...Mmmm...next time tak tau la nak pegi shopping sini lagi ke idak!

Eh tapikan...aku ada terjumpa baju cantik lah kat situ ;-). Cam berkenan plak, hahahaha...

2 comments:

MOMMY NADIA said...

betul..
kdg2 nak pike belik murah..tp alih2 kena pergi 2,3 kedai br complete semua..dah rugi minyak keta..

btw,nadia suka shopp' huggies kt speedmart..murah ;)
compare tu Giant n tesco la..
kalau dekat area seksyen 27,ada kedai nama dia SSW..lagi murah huggies dia..hehee..

zahira said...

NADIA - k long mmg selalu beli huggies kat speedmart. murah. tapiiii...selalu habes! heh...tension betol. kdang2 kena pegi 2, 3 speedmart semata2 nak beli huggies!

saje la try tgk huggies kat Mydin kot2 lagi murah. tapi kan...minyak Yuyi botol besar kat Mydin murah by RM4/RM3 compare to kedai ubat (kat subang jaya)!

ooo...nanti nak gi sebey kedai SSW plak ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails