CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 December 2010

Cuti Sekolah Musim Orang Kawen...

Biasa la kan kalo dah time cuti sekolah tu mmg berlumba-lumba orang buat majlis kawen ;-P. Last Saturday kitorang pegi wedding anak boss Mr Hubby kat Grand Ballroom De Palma Hotel, Shah Alam.


Gambar-gambar yg ada kat sini semuanya aku amek kat luar dewan. Gambar pelamin, tmpt potong kek aku tak amek la. Orang ramai yg amat!

Pelamin & tempat potong kek dia mmg cantik. Siap ada artis nyanyi lagi! Oh...kat sana ramai jugak artis2 yg datang. Jumpa Farid Kamil, Farawahida, Den Wahab, David Teo...eh byk la lagi org2 glamour. Kalo nak senaraikan panjang plak entry nih :-P.


Siap letak board besar kat luar. Sesape yg teringin nak buat ucapan utk pengantin boleh la tulis kat sini. I wonder what will they do with this thing. Pengantin akan simpan ke?


Yang ala-ala cam pokok krismas ni, diorang letak gambar2 pengantin. Penuh la kat pokok tuh gambar2 diorang. Menarik kan?


Kasik close-up skit. Ha...ni la dia pasangan pengantinnya.



Yang bestnya...siap ada sesi amek gambar lagi uolls! Taken by pro photographer. Dan yg paling best lagi...amek gambar ni FOC!
Dah katanya FOC kan...so kitorang pon tak melepaskan peluang lah! Rugi wo...kalo tak amek gambar. Buat kenang-kenangan ;-).

Hasilnya.....taddaaaaaa.....



Selesai satu wedding. 19hb ni ada lagi wedding. Tapi lupa la kat mana.

P/S: Salam Ma'al Hijrah untuk semua. Ya Allah jadikan awal tahun ini kebaikan, pertengahannya kegembiraan & akhirnya kejayaan bagi kehidupan dunia akhirat kami. Amin.

2 comments:

MOMMY NADIA said...

wah sgt cantek n happening lah wedd ni..
suka tgk pokok tu..so sweet..
siap boleh amik gmbr tu..mmg grand lah ;)

zahira said...

Nadia - orang kaya...boleh la buat wedding yg grand camni ;-). Duit byk suma jadik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails