CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 October 2009

Ziqri @ 5 months




Ziqri dah boleh meniarap @ 5 months. Mmg betol2 masuk jer umur 5 bln dia dah boleh meniarap. Tapi yg tak bestnya, aku tak dpt tgk his first time roll over as I were in Langkawi :-(.

Balik jer from Langkawi, dia terus menunjukkan aksi dia pada aku, hehehe...

Sepanjang 4 hari aku di Langkawi, mlm2 dia meragam jugak lar sblm tido. Maybe dia tgk aku takde agaknya. Maklum lar...mlm2 tido sblh aku, alih2 tgk aku takde...

Takpe Ziqri...next yr ibu & ayah bawak Ziqri jln2. Tiket dah beli. Where to? Next yr lar aku bgtau, hehehe...

1 comment:

Segenit Puteri Bunian said...

yay!!!!pahtu nyulur mop lantai ibu pulak ziqri...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails