CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 October 2009

pencarian berakhir...

Leganya...umah nak sewa dah dpt. Dah booking. Tinggal nak bayor duit balance deposit jer. Pindah mana? Kat Pinggiran USJ. Lakiku nak jugak carik umah yg dekat2 ngan mak dia (senang nak anta Ziqri) so, kat area situ jer la yg dekat & mampu. Nak carik umah yg dekat sesangat ngan umah mak dia tak mampu la pulak :-). Dan itu jugak adalah petanda cam Ziqri akan dijaga oleh mereka smpi dia besar (for the time being lar aku rasa).

Bila we all nak pindah tak confirm lagi. Barang pon baru 1% kemas. Cemano nak pindah ujung bulan nih??? Bulan ni la nak pindah...bulan ni lar jugak nak jln2 carik pasal...Adui lar...Balik dari jln2 carik pasal harus lar kena bertungkus-lumus kemas barang!

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

bapak tak call ke kaklong? dia call tadik, citer pasal mok tak sihat.

zahira said...

tak pon. tapi dah call mok...dia pengsan raya ke 4. penat sgt lar tuh. aritu call dia tak cite lak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails