CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 January 2009

It's 2009!

Wah...cepat sungguh masa berlalu...Sedar tak sedar dah abis pon tahun 2008. Now dah masuk ari ke2 2009.

Mmmm...malas aku nak set azam utk tahun ni. Tahun lepas pon aku takde specific azam...Cuma aku harap tahun ni lebih baik drpd tahun lepas :-). Dan Insyaallah tahun ni t/jawab aku akan bertambah lagi. Daripada status seorg isteri kepada seorg ibu pulak...

Apa korang buat mlm thn baru tuh? Rasanya sambutan tahun baru kali ni mcm tak berapa meriah jer...

As for me...mlm 31hb tu hubby ajak pegi tgk movie. Kalo ikutkan hati malas nak kuar tapi dah dia yg ngajak & dah lama kitorg tak tgk wayang, aku ikut jer lar...Kitorg pi tgk wayang kat Summit. Pegi sana kol 9.30pm nak tgk cite Bedtime Stories tapi time tu full lak so kitorg beli tiket utk show kol 11.30pm.

Memandangkan masa utk show tu lama lagi & aku pon tak larat nak jln + mengantuk yg amat sgt...kitorg balik ler umah dulu. Sempat lagi aku tido! Kol 11.15pm baru gerak gi Summit. Aku yg mmg ngantuk giler terus celik bijik mata tgk cite tuh. A very simple story & kelakar.


hubby tgh beratur nak beli popcorn


Abis cite tu kol 1.20am. Balik umah terus aku sambung tido balik...ZZzzzzzz....

**Happy new year everyone...Semoga tahun ini lebih bermakna utk anda...

1 comment:

Segenit Puteri Bunian said...

hoho mek sgt jeles..last time kitorg tgk wyg kat ipoh dulu masa peknenkan adam..itupun citer cikai.(pasal nak pulun tgk wyg nyer psl sebelum bsalin)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails