CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 December 2008

I found it!

Alice - RM139


Dah lama giler I'm looking for this shoe. Aku ni bukan ler minat sgt ngan crocs tapi bila tgk org pakai kasut ni nmpk cam cantik lak :-). Mcm sesuwei sgt utk pregnant lady. Nmpk very comfy jer. Harga dia pon tak la mahal sgt.



Cleo - RM129


Dlm byk2 crocs, patern yg ni pon aku suka. Cantik. Tak mcm crocs yg biasa tu which is depan kembang. Utk org yg kaki kembang sesuai lar...Tapi utk yg kaki comel cam aku nih, kalo beli crocs yg kembang tu nmpk cam buruk jer :-P.
Now aku dah tau mana nak beli crocs ni. Nanti weekend boleh pegi beli, yahoo! For more info, check this >>> CROCS

3 comments:

Reen said...

ayeen suka yg 2nd one..tapi masa gi cari kat Midvalley ari tue tak derpulak design nih...
hehehehe

fifi said...

ko tak rasa kasut ni mcm selipar getah biasa ker ja..cari scholl or hush puppies or clark lagi cun aku rasa.

zahira said...

reen - ooo ye ke? me dah lama tak pegi mid valley cuma penah perasan kedai crocs kat 1U tapi tak masuk pon...

fifi - aku tgk org pakai cam smart jer...tu yg berkenan tuh...dah 2 org aku jumpa pakai kasut tuh :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails