CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 November 2008

Open house

Last Sat aku ada 2 open house. Rasanya ni dah penutup open house dah...Siangnya pegi umah K Nor kat Puchong. Belah mlm lak aku pegi open house belah cousin my hubby dekat Beverly Heights, Ampang. And u know what? Kat situ lar letaknya umah baru Linda Onn. My hubby cousin siap bgtau kitorang..."Kalo korang nak tau, kat depan sana umah Linda Onn". Kitorang tanya "Yang mana satu?". Dia kata, "Balik karang korang tgk lar umah No * yg ada 2 BMW & 1 Merc, ha...tu lah umah dia". Rumah kat kawasan situ mmg cantik betul. Very privacy. My hubby cousin beli umah tu last 2 yrs, harga dia RM700k. Now, harga rumah kat situ dah juta. Fuh...Bila aku boleh dok umah mcm tu? Dlm mimpi kot, hehehe...

2 comments:

jeff said...

>> dah habis raya pun masih ada lagi open house...
>> dua saya pergi selepas raya...:D

chendhawan said...

tu open house raya ke deepavali? hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails