CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 November 2008

Vacation?

AA is promoting 500,000 free seats! Unfortunately, I think there will be NO holiday out of Malaysia for me next year, huhuhu...

Next year aku Cuti-cuti Malaysia jer lah...Itu pon kalo larat nak berjalan. Jgn kata nak berjalan jauh2...Pegi jln2 kat 1U pon aku rasa cam nak patah jer pinggang nih!

Lagipon next yr aku kena spend more money for the baby. Baru jer berangan next yr anniversary nak pegi somewhere...Terpaksa lah...aku lupakan dulu hajat tu.

Tapi ramainya org2 keliling aku pegi jln2 next yr. My sis will be going to Jakarta/Bandung, Fidah is going to Bali again! & 2 of my frens will be going to Bandung. Ayeen...jadi ke pegi Bangkok next yr? Arrggghhh...aku sgt jeles ok!


BALI 2007

Fidah...ko pegi BALI amik Pak Haris lagi ke? If yes, kensalam kat dia. Ntah dia ingat kat aku ke tak...Kalo K Rozi tu maybe dia ingat la kot, hehehe...

3 comments:

fifi said...

haha.. ja.. kak bada survey tadi... jb to kk 60 hinggit jer..
nasib jer aku dah book hanoi bln 2.. klu tak mau aku berjln lg.
bali ni plannya nak gi tgk dolphin n buat water rafting..

jeff said...

>> bali memang best...
>> tak puas rasanya ke sana hari tu...
>> adapeluang nak redah lagi...:D

Snow Peace a.k.a WaWa said...

Zack cuti2 kat umah je la yer...hehehehhe..wa pun ada plan nak g cuti next year...tiket da book...skang tgh menghitung hari la ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails