CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 November 2008

Annual Dinner

Next Fri 21/11, 'll be having an Annual Dinner at here...



KLCC Convention Centre Grand Ballroom


Theme for the night is RETRO.







Aku tgh dok pikir baju apa aku nak pakai nih. Takkan nak pakai baju cam kat atas? Kalo tak pakai tudung boleh lar pakai kan? Seluar aku dah beli...Ala, seluar yg kaki kembang kat bawah tuh...Tgh dok pikir nak carik baju camana lak...Kasut idak ler aku pakai mcm kasut kat atas tu...Kang mau tak berjalan aku pakai kasut tinggi2 nih...

Aku dah bagitau my hubby our theme for that night tapi dia ckp malas nak ikut. Dia pakai jer apa yg ada. Huh...senang betol jadi lelaki nih.

2 comments:

Siti Rohana said...

hahaha...memang lelaki ni senang nak cerite...kite yg pompuan ni selalu pening kepala...hahahah...anyway...kalau retro nye theme...baju polka dot pun ok aper...retro habis tu...hehehe

jeff said...

>> annual dinner mmg best...
>> selalunya mmg happening...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails