CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 December 2012

Kami hanya merancang, Dia yang menentukan

Sepatutnya last weekend kitorang ke Holiday Villa Cherating.


Hotel dah booked. Dah bayar pun. Beli from Cuti.


Dan sepatutnya, kami tido di sini malam Sabtu.


Dan Kiki sepatutnya berseronok mandi dekat swimming pool ni.

Tapiiii....disebabkan keadaan banjir yang teruk. Jalan byk yang tutup & kitorang pun tak boleh nak ke sana, makanya we decide not to go. Dan dengan itu, burnt la duit hotel tu, huhuhuhu...*what a waste!

Refund? We can get the refund if we cancel 14 days before the actual date. Sedih!

Untuk memujuk hati, kitorang just fikir maybe bukan rezeki kami utk stay sini. *lesson learnt. Jgn pegi Pantai Timur hujung tahun!

Nampaknya, this year 2 kali duit burnt gitu je. First masa awal tahun. Burnt tix pegi Kuching sebab bersalin. Hujung tahun burnt duit hotel sebab banjir. Pasrah!

*credit photo to Agoda.

1 comment:

Nini D.. said...

ada hikmahnya tu kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails