CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 May 2011

Jom pegi swimming, Ziqri!

Aktiviti kami di Cyberview Lodge Resort...satu2nya...bawak anak2 pegi swimming! Ari Sabtu petang tu terus bawak Ziqri pegi swimming pool!


Ziqri menjakun di swimming pool yg besar & cantik ni! Maklum la...swimming pool kat apartment kitorang kecik jer kan...
Tu pon tak penah lagi bawak Ziqri swimming kat umah!


Gaya tak boleh blah! Mcm ala2 professional la kan...


Tapi yg benarnya...dia takut ok! Apa daa....Jenuh nak pujuk suh dia masuk dlm air!


Finally, berhasil la jugak pujuk dia masuk dlm air...


Tengok...orang lain elok jer mandi-manda kat dlm tu...Seronok sakan diorang!



Ziqri kejap jer la main airnya...Lepas tu dah takut. Nak berdukung jer!


Dia takut main kat air dalam ayahnya bawak gi tmpt yg cetek pulak. Still gak tak nak lepas dari dukung!


Splash...splash...jom kite main air Ziqri...


Berposing di air yg cetek...


Aku sebenarnya tak plan pon nak main air. Malas nak basahkan seluar...tapi....tgk diorang main air tu rasa cam best la pulak...So, masuk jugaklah pusing2 bawak Ziqri main air :).

Ramai tau org kat swimming pool nih! Masing2 pon bawak anak2 mandi ;). Kena bawak Ziqri selalu gi swimming pool nih so that dia tak takut air!

1 comment:

K-Addicts said...

buleh gati david haselhoff berlakon baywatch la kiki pashni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails