CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 May 2011

Entry makan lagi!

Entry tentang makan lagi. Hari kejadian adalah hari yg sama ngan entry sblm ni. Hari Jumaat. Mlm tu Mr Hubby nak pegi beli pen. Pen dia pulak cuma ada dekat Popular jer. So, we all pon off to Empire lah.
*kerlass sgt kan beli pen pon pegi Empire, hahahah...

Sampai Empire, kitorang carik tmpt makan lah. Belum dinner lagi. Mr Hubby suggest kitorang makan kat Kenny Rogers.


Ayah Su pon ikut sama. 



Ziqri sgt excited waiter tu bagi dia fork & spoon plastik. Food tak sampai lagi dah buat main ngan sudu plastik!



Kalo pegi KR mmg takde order lain lah. Haruslah mengorder quarter meal kan...


Kebetulan plak KR ada promotion. Beli minimum 2 quarter meal dpt kid's meal Free! So, aritu...kitorang pon orderkan skali meal utk Ziqri. Mmg seronok la dia dpt makan sendiri. Abes tumpah nasi atas meja ngan kerusi!

Mmg berbaloi la bayar service charge kali ni sbb mmg bersepah giler Ziqri makan! Hahahaha...

Ok, time nak membayar tu kan...tetiba adik cashier tu cakap...
Kak, nak apply B Card tak?
Mcm memahami jer expression muka aku, belum aku sempat jawab adik cashier tu dah sambung..
Free jer kak...
Sib baik ko kate free kan...kalo tak tak kuasa aku nak apply. Bukan sokmo pon makan KR!
Disebabkan aku apply B Card tu, so from total bill RM75+++...dpt la discount & point. So, aritu makan cuma bayar RM62.20 jah!

Lepas makan, Mr Hubby pi popular beli pen, aku masuk Jaya Grocery jap. Ingat nak beli susu Ziqri tapi takde la pulak!

Keluar Jaya Grocery time nak balik tu tgk kat tgh2 Empire tu ada kereta.


Perrrghhhh...smart giler lah keta nih. Rege? Tatau lah. Sbb tau tak mampu kan...tak yah la nak sibuk2 tgk price bagai...


Amek gambar jer sudah :).


Ziqri kemain lagi bila suh bergambar siap cekak pinggang ko! Hahahaha...Kelakar!

Ohhh...baru perasan kat Empire ada butik Coach lah! Tatau la baru ada ker or mmg dah lama ada :). Dah bape kali dtg sini tetap la tak penah masuk Tangs!

4 comments:

ishamizu said...

Salam

Pandainya Ziqri posing! ;)

K-Addicts said...

hahahahahahaha...nak tergolek cik teh tgk gmbr last tuh. gaya mister universe pun ado la kiki oiii... kena la ngan body kiki yang kepal-kepal sana sini tuh...

K-Addicts said...

p/s:patot la ayah su dio tuh kelihatan gebu mcm encik Jack. mkn sedap sokmo rupanya ;p

zahira said...

Ishamizu - bukan senang nak suh dia posing....tu pon amek gmbr candid jer tuh...

Teh - ntah cemana ntah dia boleh posing gitu. candid jer tuh...

skali skala makan sedap ;).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails