CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 February 2011

Selamat Bertunang - Hasli & Huda

4hb Februari, my bro bertunang. Dengan orang dekat je. Org Besut jugak. To be exact...orang Pasir Akar ;-). Tempat aku jadi Cikgu kejap!


Hantaran pertunangan 5 berbalas 7. Alkisahnya...makcik aku lupa nak bawak pahar untuk letak barang2 hantaran! Hahaha...Nasib la labu...


Antara ahli rombongan belah kitorang. Tu pon, ada org kedai sebelah cakap ramainya rombongan kitorang! Ni baru majlis tunang...kalo majlis kawen ntah ramai mana katanya!

Ketua rombongan kitorang ayah ngah. Dok bincang duit hantaran pot pet pot pet...tarikh kenduri pot pet pot pet...lepas tu setel.


Setel bincang...sarung cincin la pulak.


Pompuan sudah...sarung cincin utk lelaki la pulak.


Cincin pon dah selamat pakai...Kite baca doa lah. Semoga majlis diberkati. Semoga apa yg dirancangkan dipermudahkan & semoga semuanya berjalan lancar...

Lastly...


Ni lah dia my SIL-to-be. Huda namanya.

Nota kaki: Selamat bertunang Hasli & Huda.

5 comments:

K-Addicts said...

lerrr..tak sedar pun bila masa diorg sarung cincin, apa diorg bincang...kalut duduk dengan budak-budak ganaz ni..melepas.

zahira said...

Teh - hahaha...al maklum la kan...nak melayan bebudak yg mcm2 peel sampai tak leh nak concentrate apa yg they all bincang.

MOMMY NADIA said...

bila nk langsung ni??

zahira said...

Nadia - maybe school holiday bulan june, 2nd week insyaallah. Dah deliver ke time tu?

MOMMY NADIA said...

InsyaAllah dah..
maybe dah nak abis confinement!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails