CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 February 2011

Ice Room...Cool!

Cuti Maulidur Rasul smlm kitorang pi Nilai 3. Pi carik brg umah skit. Balik Nilai 3, kitorang singgah Ice Room utk makan.


Lokasinya senang jer nak  cari. Keluar dari Nilai 3 tu korang ikut jer signboard nak ke McD. Kedai ni opposite McD. Dari jauh dah boleh nmpk kedai yg serba hijau ni.


Nak order, tgk menu pastu korang tulis la apa yg korang nak makan kat kertas tu. Lepas tu bagi la kat waiter.


Sementara nak tunggu makanan...sesi amek gmbr la. Kedai ni cool la. Interior cun. Dalam color ijau & putih jer.

ibu & Ziqri

ayah playing with Ziqri

Kat sini kami order...


Apple+Orange juice & dragon fruit. Air dragon fruit ni sedap betollah! Air aku minum tapi dragon fruit aku tak makan. Cemana tu? Air RM5.50.


Mr Hubby order chicken chop. RM8.90 jer. Mmg murah lah.


Me order hot & spicy noodle. Regenya RM7.90 saje. Sedap.


Last skali...strawberry snow ice. Harga RM7.90. Perrggghhh...sedap! Makan mmg kenyang yg amat!

Kedai ni mmg ok lah. Bersih. Makan pon sedap. Harga pon murah. Memang berbaloi-baloi lah!

Nota kaki: Korang gi mana cuti maulidur rasul?

4 comments:

faerni said...

oh, best kah? kat sri gombak deret kedai baru tuh banyak lah resto yang mcm happening tapi lum ada peluang nak menepek? i thought ice room jual ice cream je huhuhu!

zahira said...

Erni - best la jugak. Ramai ok org kat restoran ni...lgpon harga murah...so kira ok lah.

Rasa cam nak gi Nilai 3 lg. Tudung murah2!

kswsk said...

ritu dtg mkn ekrem jer...pasni nak try mkn makanan dia plak

zahira said...

Wa - try la...sedap2 jugak food kat situ ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails