CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 July 2010

Visiting the newborn

On Sun, Ziqri, ibu, ayah & Wa pegi Kuala Terengganu. First time pegi sana. Nak pegi tgk baby Che Mimi.

Masa kitorang sampai...Che Mat jer yg ada kat umah. Eh, Ziqri should call him Tok Mat la ;-)...Yg lain2 pegi anta baby clinic check up.


Wa borak ngan Tok Mat...so, Ziqri main la sorang-sorang. Takde geng la...Tak lama lepas tu diorang balik. Yeay...boleh tgk baby. Ha ni lah dia baby Che Mimi...


Nama Ahmad Nuh (is it confirm???). Tapi kan...baby balik kejap jer sebab ibu cakap, lepas tu baby kena masuk spital balik sbb jaundice dia tinggi (baby Nuh dah kuar spital ke???). Sian baby...dia kena jaundice mcm Ziqri. Hopefully tak la seteruk Ziqri ye...

3 pm kitorang balik sebab ibu nak jln2 pegi Pasar Payang. Ntah apa la ibu nak carik...

4 comments:

MOMMY NADIA said...

Nama baby mimi Ahmad Nuh Haziq..:)
baby tak kena admit pun..biasalah hosp swasta ni, kdg cepat aje amik chance buat duit..Alhamdulillah jaundice dia dah kurang skrang as per Fri's check..

zahira said...

nadia - ooo...3 nama jugak. tapi naseb baik la nama depan Ahmad kalo letak muhammad panjang jadiknya, hehehe...

hosp swasta ni mmg suka amek kesempatan...sakit sikit jer nak tahan lama2. saje nak suh bayar bil byk2! Mcm ofismate k long dulu pengsan kat ofis pastu anta pi private dia tahan smpi 3, 4 hari konon2 nak check sakit apa. bil kena sampai 5 ribu tp penyakit tak tau apa.

K-Addicts said...

wah, comelnya baby Mimi. Putih jelepuk...

zahira said...

Teh - putih & panjang! tinggi gaknya sek sok...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails