CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 July 2010

Home Deco Fair

Oh...last Sun we went to Home Deco Fair at Stadium Shah Alam. Peginya pon dah hari last day. Orang tak ramai sangat. Bagus la. Takde la aku dok bersesak dalam tuh.

Tujuan utama - nak pegi survey kc. Malangnya, kitorang tak bawak floor plan so, diorang pon tak boleh nak advise berapa kos untuk our kc. Ah, nyesal lak pegi home deco fair buta2 camtu! Misi tak tercapai.

Tapikan...takde la nyesal sangat sebab....aku beli ni...

*
*
*


Electrolux Chimney Hud


Dapur tak beli sbb umah aku dah ada. Harga for that chimney hud is RM1690. Ni price utk home deco fair. Original price is RM1880.

Oh...duit kc ku telah menyusut dgn membeli barang tu. Tu belum beli ducting hose lagi. Anggaran dlm ratus jugak. *Sigh*

3 comments:

K-Addicts said...

wah!cantiknya chimney dia...

MOMMY NADIA said...

k.long, dapur kak long kat dalam rumah ker?
sb most of the house at the aprt, including me, ramai yg tak pakai hud, sb free air kitchen..masak kt belakang bukak tingkap..tutup pintu kitchen..dah asap tak masuk..hehehe ;)

zahira said...

teh - cantik la...takut jadik perhiasan jer masak tak, hahaha

nadia - dapur mmg kat dlm. tuan umah dulu buat kat dlm. if nak masak kat luar kena beli dapur lain lak, kena beli tempat letak dapur lain, kena beli tong gas lain. byk gak belanja tu, hahaha...

ni pon ntah masak selalu ke tak, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails