CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 February 2013

Takde Rezeki

Last year aku ada menang voucher Dulux ni worth RM250.


Ingatkan nak guna lah pi beli cat. Skali tgk rupanya voucher dah expired 7hb. Mmmm...takde rezeki lah nampaknya. Tu la, asik busy & suka bertangguh macam ni lah jadiknya. Padahal address kedai nak pi beli dah siap tulis.

And sebab I'm not a "kiasu" type of person malas lah pulak nak call Dulux tanya boleh extend tak.

Lagi satu yg sebab asik dok tangguh jer pi beli cat sebab dah menang 2 cat Nippon :).


Tu yg asik delay jer nak pi singgah kedai cat. Pening pun yea gak pikirkan nak beli color apa. Takpelah. Anggap jer bukan rezeki aku. Pikir lebih-lebih kang buat pening kepala jer. Insha Allah ada rezeki lain for me.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails