CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 February 2012

Longgg holidayyyy....

Cuti 4 hari...mana uolls pegi? Sure ramai yg balik kg & pegi jalan2 kan? Me? Menghabiskan masa berpantang kat umah sajo. Not going anywhere sampai la abes pantang! Lama lagi tuh nak kena terperap dalam umah ni...Tapi takpe lah!

Oooo...actually, bulan Jan aritu, 14 - 17hb kitorang dah beli tiket pegi KCH...tapi disebabkan dah sarat nau preggy makanya, we all decided utk tak pegi. So, burn la tiket yg dah dibeli a year ago! Tak pasal2 "menderma" kat Pak Tony...Kalo derma kat anak yatim pun dapat pahala!

Tapi nasib baik gak la kitorang amek keputusan utk tak pegi. Sebabnya....17hb tu aku dah terberanak! Hahaha...Ada jugak hikmahnya tak dapat pegi KCH!

Nampaknya, belum ada rezeki lagi la nak jejak KCH. Takpe...insyaallah, ada rezeki & dgn izinNya...dapat jugak la kitorang pegi sana nanti 1 day! Masa kekecik dulu penah duk KCH tapi masa tu aku baby lagi...Mana tau apa kan...So, mmg berhajat jugak la nak pi jln2 kat KCH ni...

Takpe...takpe...ada rezeki boleh la pegi. Boleh bawak Nuha skali ;). Tiket yg aku burn aritu harga RM248 for 3 pegi balik...Murahkan? Hopefully next time AA buat promo boleh dpt rege yg camtu...Kalo tak, tak pegi la jawabnya!

Lastly, selamat bercuti panjang uolls!

2 comments:

Nini D.. said...

Selamat berpantang kak!

zahira said...

Emy - thx Emy!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails