CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 January 2010

Me & baby sling



Actually dah lama beli baby sling nih. Beli kat Littlewhiz. Tapi tak reti nak guna. Nak tgk kat youtube cara pakai ntah bila kala lar nak bukak youtube tuh! Masa pegi Subang Parade aritu ternampak this lady tido kan anak dia dlm baby sling. Mcm nyenyak jer anak dia tido. So, aku pon tiru lar, hehehe...And, true enuf, Ziqri pon suka tido dlm tuh. Rasa mcm tido dlm buai agaknya. So far, I only know 2 ways of using the baby sling. Have to learn more. Kalo tak membazir jer beli. And this baby sling can be used as a blanket also. 2 in 1!

3 comments:

MOMMY NADIA said...

btol2..sgt convenience!..
nadia pun tkpkai sling,sb tak reti..after my close fren guna n ajar cara2 pakai..br tahu..plan for the next bb:)..the best things,tk pyh kejar2 g nursing room,tang tu boleh bfeed..malaysian babywearer bnyk info kan..

fifi said...

ja, ko pakai selendang ni..mcm yg aku pakai kat bali tu eh...
hehehe..tombam ko skg

zahira said...

nadia - mmg senang kalo pakai baby sling nih. bila dia dok dlm tu kite still boleh buat keje lain. Mmg very convenience lar. Need to learn more ways of using it. Lar ni baru tau 2 cara jer.

fidah - selendang ko masa kat bali? bila? tak perasaan pon? time pegi sama ngan aku ke? aku dah agak dah...kalo aku post gmbr tu mesti ada yg kata aku gemuk! Tp mmg nmpk besar pon...Aduh...bila nak kurus nih!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails