CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 March 2012

35 years, Alhamdulillah.

6 March - was my b'day. Yang ke 35 tahun. Alhamdulillah. Dikurniakan hadiah yg tak ternilai oleh Allah - Kiki & Nuha.

Kali ni takde b'day cake. Tapi tak kesah pun. Dah selalu mkn cake :).


This time aku request kat M Hubby nak mkn kat Ole-Ole Bali. First time makan kat sini. Kitorang pegi Ole-Ole Bali dekat Empire sbb ni yg paling dekat dgn MIL house.


Aku order set ni. Ntah apo nama lupa. Tapi set no 63 :). Harga RM28. Perghhh...byk! Tak abes nak mkn sorang!


Mr Hubby order fish & chip. Harga pun RM28.


Dah ada anak rasa cam tak best la pulak nak tinggalkan Kiki kat umah Atuk so bawak jugak la walaupun kadang2 teringin nak keluar berdua jer (romantik la konon). If keluar berdua je pun sure tak lama sbb teringat anak kat umah. So better la bawak kan?


Kiki bukan makan tapi excited tgk water fountain yg dia panggil "hujan" :).

Apa2 pun tq Mr Hubby belanja I mkn yea :).

4 comments:

Nini D.. said...

35thn dah kak eh?..ke aku yg salah kira tahun ni?

apepun...moga panjang umur kak... :)

mommyNadia said...

Fish n chip dengan tembikai ke?unique ;)

zahira said...

Emy - yeeee....dah 35 tahun dah. asal x caya? mpk muda ke? hahaha...

Nadia - tu la...memula tgk tu mcm pelik gak...ada tembikai, hehehe...

najmi said...

Happy birthday klong, semoga sihat dan diberkati Allah selalu, Amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails