CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 June 2008

Start Working

with fidah & sit
I'm back after a week of my long leave :-). Cepat betol masa berlalu. Rasa x puas dok kat umah, heheh...Lepas majlis belah my hubby on 08/06, aku terus cuti sampai ler arini baru start keje balik. Tu pon, penat tak ilang lagi. Aku x pegi mana2...dok umah jer. Kemas umah. Baru lepas abis simpan hadiah2 yg dpt. Mcm2 dapatnya...Daripada pinggan mangkuk, cawan, gelas, sudu, periuk, lampu sampai ler ke jam tangan Bonia. Sampai x muat ler nak simpan semua hadiah dlm my kitchen cabinet yg cute tu. Akhirnya, bawah katil jugak yg menjadi sasaran, hehehe.
This weekend, agenda aku dah penuh. Nak pegi visit family belah my hubby. On Mon aritu, we all pegi umah mak ngah dia. Dekat USJ jugak. Punya lar class umah dia. Makan pon ikut protokol. Makanan sedap2 tapi rasa cam tak kenyang sbb tak biasa makan ikut protokol nih.
For the time being, aku tgh pening fikirkan nak masak for my hubby. Almaklum la, ilmu masakan aku ni tak seberapa. Byk lagi yg kena belajar. Kena lar selalu buka buku resepi lepas nih. Sib baik ler hubby aku ni jenis x cerewet makan.

2 comments:

fidah said...

eh eh.. sapa budak pompuan yg cun tu...pakai tudung kaler coklat...hehe.. upload ler gmbr kawin ko lagi..

Anonymous said...

manik baju kakak tu dah siap lum???

ern

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails